haalbaarheidsscan chloordioxidegenerator? < body>
top of page

breng uw energierekening naar nul

Bruisend van (groene) energie zet HelderheidOverWater (HOW) zich al jarenlang in voor de energietransitie naar duurzame energie. HOW ziet in Nederland volop kansen om het gebruik van fossiele brandstoffen een halt toe te roepen om zo bij te dragen aan een gezond klimaat. De overgang naar een eigen duurzame energievoorziening is een belangrijke stap in de goede richting. Maar wat houdt dat in en wat is daarvoor nodig? HOW maakt het mogelijk uw energierekening flink te verlagen of zelfs naar nul te brengen.

mijn-bedrijf-energiezuinig-verduurzamen-

Volledig geÏntegreerde duurzame energievoorziening

HOW is anders dan andere aanbieders. Voor iedere opdrachtgever biedt HOW een optimaal werkende energievoorziening op maat. Afhankelijk van de situatie maakt HOW gebruik van verschillende duurzame energiebronnen, zoals warmtepompen, zonneboilersystemen voor de warmte voorziening en zonnepanelen voor de electravoorziening. Met behulp van speciale regeltechniek worden deze systemen 100% op elkaar afgestemd en dat zorgt voor een aanzienlijk beter rendement.

Water als medium voor energie: verwarmen & koelen

Door de uitgebreide kennis en ervaring maakt HOW heel slim gebruik van de eigenschappen van water, namelijk voor de opslag van warmte en koude. Dit resulteert in een hogere energieopbrengst en daarmee een snellere terugverdientijd. Zelfs koeling tijdens de warme zomermaanden is eenvoudig te realiseren met deze totaaloplossing.

Heldere oplossingen en uitvoering

Bij de transitie naar een duurzame energievoorziening ondersteunt en ontzorgt HelderheidOverWater bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren (woningbezitters). U kunt een eerste voorzichtige stap zetten richting verduurzaming, maar ook een volledig zelfvoorzienende woning, bedrijfs- of verenigingsgebouw is mogelijk.

HelderheidOverWater maakt een helder energieplan voor uw bedrijf of woning. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij ook voor de uitvoering van het project, subsidies en advies over mogelijke financiering.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, bekijk dan onze website MijnBedrijfEnergiezuinig.nl of MijnHuisEnergiezuinig.nl.

mijnbedrijfenergiezuinig-logo.png
Logo-mijn-huis-energiezuinig.png

Referentie duurzame energie

rugbyclub-pirates-duurzame-energie.jpg

Honk- en softbalclub 'Pirates' in Amsterdam besteedt behoorlijk veel geld aan energie. Er wordt vooral veelal ’s avonds gespeeld. Daarvoor zijn er wel 72 grote lampen aanwezig die de velden verlichten en dat kost zeker zo'n 50 euro per uur aan energie. Daarnaast moet de eigen sporthal worden verwarmd.

HelderheidOverWater heeft voor een groot deel bijgedragen aan de ontwerp, ontwikkeling, de projectbegeleiding en implementatie van een integrale duurzame energievoorziening. Wij zijn heel trots op dit unieke project, lees meer over dit project op de website van Gemeente Amsterdam.

bottom of page
haalbaarheidsscan chloordioxidegenerator? < body>