haalbaarheidsscan chloordioxidegenerator? < body>
top of page

HOW Platform
 

Integrale veiligheid vanuit één online 
plek. Optimaal gewaarborgd.

Man Hands On Keyboard
dashboard xic telefoon .png

Wat is HOW Platform?

Met HOW Platform heeft u grip op alle aspecten van het legionellabeheer. Interne en externe uitvoerders (huurders, installateurs en eigen mensen) registreren in XIC de wettelijk verplichte legionella beheerstaken. Per locatie houdt HOW Platform automatisch het wettelijke logboek bij gerangschikt op soort maatregel en uitvoeringsjaar. Met één druk op de knop beschikt u over alle certificaten en rapporten. 

Al meer dan 15 jaar bieden wij in samenwerking met XPERT in Control deze extra online ondersteuning aan, waardoor u gemakkelijk het overzicht behoudt.

Met HOW Platform bereikt
u 4 doelen

Benieuwd hoe HOW Platform uw organisatie kan helpen?
Vraag platformscan aan

Daarom HOW Platform 

Met HOW Platform weet u in één oogopslag de status van het beheer in uw organisatie, voor een locatie, regio of het hele land. Niet uitgevoerde taken, temperatuurafwijkingen en normoverschrijdingen worden automatisch doorgezet naar de juiste stakeholder, zodat de uitvoering van beheersmaatregelen niet blijft liggen. HOW Platform wordt geleverd inclusief mobiele app voor taakregistratie met draadloos gekoppelde temperatuurmeter. Daarmee leggen uitvoerders makkelijk en snel de status vast van de beheersmaatregelen.

Alle gangbare sensoren voor automatische temperatuurmeting kunnen eenvoudig met How Platform worden gekoppeld. U kunt zelf workflows instellen bij afwijkingen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat bij calamiteiten en incidenten de juiste legionella beheersmaatregelen in de juiste volgorde worden opgepakt en afgerond.

HOW Platform legionellabeheer

U ziet alle stuurinformatie van de wettelijke beheerstaken in één dashboard, afgestemd op de rol van de gebruiker: specialist / adviseur, manager (beheer / thema), contractor (externe uitvoerder), beheermedewerker (spoelen/temperaturen) en handhaver.

U ziet alle stuurinformatie van de wettelijke beheerstaken in één dashboard, afgestemd op de rol van de gebruiker: specialist / adviseur, manager (beheer / thema), contractor (externe uitvoerder), beheermedewerker (spoelen/temperaturen) en handhaver.

Management

Uitvoering

Met HOW Platform zien uitvoerders van beheersmaatregelen op hun eigen, persoonlijke dashboard in één oogopslag hun taken. De registratie gaat makkelijk en snel zodat gebruikers al snel “HOW fan” zijn. De draadloos gekoppelde thermometer leest temperatuurgegevens automatisch in.

Als bewijs van juiste uitvoering kunnen foto’s worden gekoppeld en met NFC (Near Field) Communicatie) toepassingen wordt het de gebruiker nog makkelijker gemaakt. De uitvoering en registratie van legionellataken kan eenvoudig worden gecombineerd met die van andere veiligheidsthema’s zoals brandveiligheid.

Directie/Handhaving

Met HOW Platform beschikt u over alle benodigde standaard rapporten om overtuigend aan directie, bestuur of handhaving aan te tonen dat uw organisatie voldoet aan haar (wettelijke) legionella verplichtingen en dat risico’s onder controle zijn.

Als u aanvullende rapportage wensen heeft, houden wij hiermee rekening bij de ingebruikname van het systeem. U kunt directie of handhavers ook zelf in HOW laten inloggen.

Blogs

Chloordioxide: De definitieve oplossing tegen legionella

De OnicBlue Generator, doseert, bewaakt en produceert continu op een veilige wijze Chloordioxide als desinfectie van (drink)water. Doordat er geen corrigerende acties meer nodig zijn zoals reiniging van de installatie en herbemonstering, levert de Chloordioxide Generator een jaarlijkse kostenbesparing op bij beheers intensieve panden van zo'n 80 procent. Helderheid over Water is trotse partner van dit revolutionaire systeem, dat dankzij de full-service dienstverlening een ontzorgende en rustgevende werking heeft op uw organisatie.

bottom of page
haalbaarheidsscan chloordioxidegenerator? < body>