top of page

over helderheidoverwater

HelderheidOverWater BV (HOW) biedt full-service dienstverlening op het gebied van legionella preventie voor bedrijven en instellingen. Ook bij de transitie naar een duurzame energievoorziening ondersteunt en ontzorgt HOW bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren (woningbezitters). 

Waarom helderheidoverwater?

HelderheidOverWater heeft verschillende grote opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, zorginstellingen, vastgoedeigenaren en organisaties uit de industriele- en energie sector. Ieder bedrijf of instelling met een leidingwaterinstallatie kan de hulp van HOW inroepen bij legionella-risicobeheersing. Wij streven naar 100% controle over uw legionellabeheer.

 

Waarom zijn wij de juiste partner voor uw legionellabeleid:

 

  • wij zijn uiteraard BRL6010-gecertificeerd;

 

  • wij hebben al meer dan 20 jaar kennis en ervaring met het uitvoeren van risico-inventarisaties op het gebied van legionella preventie;

 

  • met onze gespecialiseerde software-ondersteuning zorgen we voor een zeer efficiënte en volledig gecontroleerde uitvoering van uw legionella beheerstaken;

 

  • met onze kennis en ervaring met waterinstallaties kunnen wij actief bijdragen bij aanpassingen ter voorkoming van legionella besmetting.  Wij actualiseren de bouwtekeningen en coördineren de installatiewerkzaamheden. 

Opgericht door Richard de Vos

Richard de Vos is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van legionellabeheer, klimaat- en installatietechniek. Hij heeft ruime ervaring in adviseren, beheren en realiseren van energiebesparende systemen en legionella preventie. Zijn vakkundige en praktische instelling maken dat hij snel de juiste oplossing aandraagt.

Trost op de nieuwe KIWA BRL6010 certificering

Op 2 december 2020 werd de wijziging van de Drinkwaterregeling met daarin de verwijzing naar de geactualiseerde versie van de BRL6010 gepubliceerd in de Staatscourant. Binnen een overgangstermijn van 1,5 jaar moesten we uitgebreide training volgen en voorbereidingen treffen om te voldoen aan de nieuwe wetgeving en voorwaarden. Een grote klus en daarom zijn wij heel blij en trots dat we het nieuwe BRL6010-certificaat van KIWA hebben ontvangen. 

kiwa-br6010-gecertificeerd-legionella.pn

Onze partners

HelderheidoverWater werkt al jarenlang samen met verschillende technische partners, die hun sporen hebben verdiend op het gebied van legionella preventie en duurzame energievoorziening. Deze samenwerking zorgt voor een optimale en bedrijfszekere uitvoering van de projecten.

Helder en transparant

Water heeft als waardevolle eigenschap een krachtige helderheid. Deze transparantie vindt u ook terug in onze dienstverlening. HelderheidOverWater werkt met vooraf afgesproken doelstellingen, duidelijke kosten- batenanalyses en tools waarmee u achteraf kun monitoren

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op.

4.PNG
bottom of page