haalbaarheidsscan chloordioxidegenerator? < body>
top of page

Onze organisatie is gebouwd met mensen die een passie hebben voor duurzaamheid, techniek en gezondheid. HOW is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt, sociale bewogenheid heeft met het onderwerp legionella, gedreven is om de klant te helpen en daarbij vanuit een gezonde mentale en fysieke gesteldheid te werk gaat.  

Onze kernwaarden

Veiligheid & Gezondheid

Het is onze missie om iedereen veilig en gezond drinkwater aan te bieden.

Betrouwbare partner

Wij vinden het belangrijk om onze afspraken altijd na te leven. 

Meedenkend

Helderheid over Water neemt uw problemen serieus en denkt met u mee.

Oplossingsgericht

Wij kijken altijd naar de beste oplossing die voor uw organisatie geschikt is.

Transparant

Water heeft als eigenschap een krachtige helderheid. Deze transparantie vindt u terug in onze dienstverlening.

Ontmoet het team

Ons enthousiaste en ervaren team bij Helderheid over Water bestaat uit:

Schoon en veilig drinkwater voor iedereen

Helderheid over Water is hét adviesbureau dat als enige in Nederland een 100% legionellaveilige omgeving realiseert en garandeert. Onze focus ligt bij het creëren van schoon drinkwater voor iedereen. Onze oplossing is altijd gericht op de meest veilige, betrouwbare, duurzame, efficiënte en beheersbare oplossing. 

Aerobic-klasse in zwembad

Waarom Helderheid
over Water?

Add information about the sale and encourage users to take advantage of the promotion. Be sure to include any relevant details you want shoppers to know about the sale or your store. Click to edit the text.

Helderheid over Water is een organisatie die de klant vanaf het begin bij de hand neemt, proces gestuurd te werk gaat, het personeel van een instelling ontzorgt en van het begin tot eindproces helder en transparant communiceert. Wij jagen het na om op het gebied van legionella elke dag rust te creëren bij onze klant/organisatie. Zo kunt u focussen op datgene waar u goed in bent en nemen wij uw legionella-zorgen uit handen.  

Dankzij deze frisse en innoverende blik, durven wij te pionieren en nieuwe technieken toe te passen. Hierdoor lopen wij voor op onze concurrentie en leveren wij advies op maat dat naadloos aansluit op uw wensen. Het is dan ook niet voor niks dat sommige klanten al meer dan 25 jaar trouw genieten van onze expertise en advies.

Vakkundig en ervaren

Helderheid over Water is al meer dan 25 jaar vakkundig actief op het gebied van legionellpreventie.

Definitieve oplossing

Helderheid over Water biedt als enige in Nederland de definitieve en duurzame totaaloplossing tegen legionella dankzij de unieke toepassing van Chloordioxide.

BRL6010-certificaat

BRL 6010 is het certificeringskeurmerk voor legionellapreventie. Helderheid over Water is het vierde bedrijf in Nederland dat BRL 6010 werd gecertificeerd.

rich en tom.jpg

Opgericht door
Richard de Vos

Richard de Vos is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van legionellabeheer, klimaat- en installatietechniek. Hij heeft ruime ervaring in adviseren, beheren en realiseren van energiebesparende systemen en legionella preventie. Zijn vakkundige en praktische instelling maken dat hij snel de juiste oplossing aandraagt.

Drinkwater van het meisje

Trost op de nieuwe KIWA BRL6010 certificering
 

Op 2 december 2020 werd de wijziging van de Drinkwaterregeling met daarin de verwijzing naar de geactualiseerde versie van de BRL6010 gepubliceerd in de Staatscourant. Binnen een overgangstermijn van 1,5 jaar moesten we uitgebreide trainingen volgen en voorbereidingen treffen om te voldoen aan de nieuwe wetgeving en voorwaarden. Een grote klus en daarom zijn wij heel blij en trots dat we het nieuwe BRL6010-certificaat van KIWA opnieuw hebben ontvangen. 

Gevestigd in Wormer

Welkom bij Helderheid over Water - uw vertrouwde partner in legionella advies, gevestigd in het pittoreske Wormer. Met een schat aan ervaring die zich uitstrekt over een periode van 25 jaar, hebben we ons volledig toegewijd aan het leveren van op maat gemaakt legionella advies aan diverse sectoren. Onze diepgaande expertise stelt ons in staat om zowel grote bedrijven als kleine ondernemingen te ondersteunen bij het waarborgen van veilig waterbeheer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij uw organisatie kan ondersteunen bij legionellapreventie? Aarzel niet om bij ons langs te komen in Wormer. We verwelkomen u graag voor een kop koffie en een informatief gesprek. Samen kunnen we zorgen voor helderheid en gemoedsrust wat betreft waterveiligheid.

Ontwerpen op een Tablet

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

bottom of page
haalbaarheidsscan chloordioxidegenerator? < body>